Cautare

11812 de rezultate pentru "stiri protv accidente rutiere in bucuresti" (7.92 secunde)
Intervievat de ProTV, omul de afaceri Ion Tiriac, fost mare sportiv, este de parere ca Victor Ponta ar fi un presedinte mai bun decat Klaus Iohannis. Eu pe Iohannis l-am vazut de 3-4 ori in viata mea. Dumnealui vine dintr-un orasel in care nemtii au bagat foarte multi bani.
PROTV: 10 lucruri nestiute despre Morometii 2, cel mai asteptat film romanesc, dezvaluite de regizorul sau Morometii 2 este, fara indoiala, cel mai asteptat film romanesc in acest moment, care va ajunge pe marile ecrane de la noi in toamna acestui an.
Bulevardul care face legatura intre nordul si sudul Craiovei va fi inchis intre Calea Bucuresti si A.I.
Nascut la 1.04.1940, in Resita. ... Are un doctorat in matematici la Universitatea Bucuresti.
35 de politisti de la Serviciul Politiei Rutiere Constanta si 4 civili sunt cercetati pentru luare si dare de mita, abuz in serviciu, trafic de influenta si fals intelectual. Au fost efectuate 50 de perchezitii, la birourile din sediul Politiei Rutiere, dar si la domiciliile suspectilor.
Agerpres informeaza ca Prim-ministrul Emil Boc a declarat, miercuri, ca decizia legata de renuntarea la escorta Politiei Rutiere, pentru deplasarea in coloana oficiala, nu a fost luata pentru a-l determina pe Vasile Blaga sa demisioneze din functia de ministru al Administratiei si Internelor.
Specialistii sustin ca 15% din podurile rutiere au probleme majore. Potrivit sefului Institutului de Stat in Constructii (ISC), Dorina Nicolina Isopescu, peste 963 de poduri rutiere si 1.270 de poduri feroviare, verificate in acest an de catre institut, au deficiente majore.
Apropierea Sfintei Sarbatori a Pastelui determina o intensificare a traficului auto si implicit o ingreunare a fluentei circulatiei rutiere in Capitala pe majoritatea arterelor principale, mai ales in zona centrelor comerciale.
700 de localitati rurale inundate in vara anului 2010 vor beneficia de finantare. Guvernul a aprobat, in sedinta de ieri, lista localitatilor rurale care vor beneficia de finantare prin Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) pentru refacerea infrastructurii rutiere comunale afectate in urma inundatiilor din iunie-august 2010.
accidentele rutiere, HIV si suicidul, principalele cauze de deces la baietii si fetele cu varste intre 10 si 19 ani In cazul adolescentilor, accidentele rutiere, HIV/SIDA si suicidul sunt principalele cauze de deces, avertizeaza un raport al Organizatiei Mondiale a Sanatatii (Health for the world’s adolescents), publicat saptamana aceasta.
Guvernul a aprobat o ordonanta de urgenta prin care valoarea punctului amenzii rutiere este plafonata la 145 de lei.
Te poate opri sau nu politistul rutier fara motiv in trafic? Pe vremuri, cand aveam militieni, acestia reprezentau legea si nimeni nu clintea in fata lor. Militianul te oprea oricand, oricum, stabilea amenda pe care o avea el chef in acel moment si primea spaga la orice ora.
NOUL COD RUTIER a intrat in vigoare de ANUL NOU. Ce trebuie sa stie soferii inainte sa se urce la volan Astazi a intrat in vigoare noul Cod Rutier care prevede scaderea pragului la care condusul sub influenta alcoolul devine infractiune.
finala Cupei Romaniei dintre Steaua si Astra, cele mai puternice echipe din campionatul intern in acest moment. ... 12.000 de stelisti vor ocupa o peluza pe National Arena, in timp ce 7000 de giurgiuveni vin sa strige pentru Astra.
Steaua e LIDER in grupa dupa victoria in fata danezilor! ... Victoria cu FC Copenhaga a dus echipa lui Reghe pe primul loc in grupa E!
Franta - Portugalia, duminica, 22:00, la ProTV Francezii revin pe stadionul pe care au deschis EURO. Franta va juca finala de pe Stade de France duminica, de la 22:00, cu Portugalia lui Ronaldo, IN DIRECT la ProTV.
Romania joaca sambata, de la ora 21:45, contra Lituaniei, in Liga Natiunilor. Meciul este transmis in direct pe ProTV si liveTEXT pe GSP.RO. ... 3) Cel mai mult il deranjeaza pe Contra discutiile antrenorilor care-l critica in toate felurile.
"Am citit ca Oana Roman Elisei este indignata de faptul ca au aparut la ProTV imagini de la cununia ei si botezul copilului ei.
cum poti face bani din joc (2) Bucuresti, parcul Herastrau, seara de 19 iulie. ... Toti par a cauta acelasi lucru, nimeni nu priveste in jur. ... Unele stau pe jos, altele in picioare, insa toti au telefoane deschise.
Politistii de la Brigada Rutiera au depistat sambata, in cadrul unei actiuni desfasurate la nivel national pentru combaterea vitezei excesive, care a durat cinci ore, peste 6.500 de soferi care au depasit viteza legala, recordul fiind inregistrat de un barbat din Bucuresti, care circula cu 208 km/h.
google-analytics.com